advertentie
zondag 29 mei 2022 17:29

Kethel Spaland zondag haalt uit in laatste thuiswedstrijd

De zondagafdeling van Kethel Spaland heeft zondag zijn laatste thuiswedstrijd gespeeld. De Schiedamse ploeg had vorige week al het kampioenschap in de Derde Klasse A behaald waardoor er in het duel tegen HWD, behalve de eer, niets meer op het spel stond. Kethel Spaland haalde lekker uit in zijn allerlaatste thuiswedstrijd. HWD werd met een 8-0 nederlaag weer huiswaarts gestuurd. Maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) zet Kethel Spaland een definitieve punt achter het competitievoetbal op de zondag. De Schiedamse club speelt dan in Delft tegen SEP.

Schiedam - De zondagafdeling van Kethel Spaland heeft zondag zijn laatste thuiswedstrijd gespeeld.

De Schiedamse ploeg had vorige week al het kampioenschap in de Derde Klasse A behaald waardoor er in het duel tegen HWD, behalve de eer, niets meer op het spel stond. Kethel Spaland haalde lekker uit in zijn allerlaatste thuiswedstrijd. HWD werd met een 8-0 nederlaag weer huiswaarts gestuurd.

Maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) zet Kethel Spaland een definitieve punt achter het competitievoetbal op de zondag. De Schiedamse club speelt dan, in de laatste competitieronde, in Delft tegen SEP.