advertentie
zondag 29 mei 2022 21:04

Beatrixpark 70 jaar: Dag van het Park met Stadsimkers en kruidentuin

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat er is begonnen met de aanleg van het Prinses Beatrixpark. En dat werd vandaag, tijdens De Dag van het Park, gevierd met onder andere een speciale parkexcursie.In de periode 2012-2018 heeft het park een grondige opknapbeurt gekregen. De afgelopen jaren heeft de gemeente gewerkt aan een nieuw beheerplan voor het park. Dit beheerplan is nu af. In de nieuwe kruidentuin van het park (gelegen tussen de kinderboerderij en de heemtuin) hielden vrijwilligers een werkmiddag. Ook was de bijenstal in de heemtuin open. Voor de jeugd was er een leuke en leerzame speurtocht in de heemtuin uitgezet.

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat er is begonnen met de aanleg van het Prinses Beatrixpark. En dat werd vandaag, tijdens De Dag van het Park, gevierd met onder andere een speciale parkexcursie.In de periode 2012-2018 heeft het park een grondige opknapbeurt gekregen. De afgelopen jaren heeft de gemeente gewerkt aan een nieuw beheerplan voor het park. Dit beheerplan is nu af.

In de nieuwe kruidentuin van het park (gelegen tussen de kinderboerderij en de heemtuin) hielden vrijwilligers een werkmiddag. Ook was de bijenstal in de heemtuin open. Voor de jeugd was er een leuke en leerzame speurtocht in de heemtuin uitgezet.

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media