advertentie
dinsdag 07 juni 2022 14:18

Brandweer onderzoekt lekkende stof in ziekenhuis

Brandweer onderzoekt lekkende stof in ziekenhuis Foto: Flashphoto.nl

De brandweer werd dinsdagmiddag gealarmeerd voor een stanklucht in het Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis. De OVDG (Officier van dienst Geneeskundig) en de AGS (Adviseur Gevaarlijke Stoffen) kwamen ter plaatse. Zij zijn een onderzoek gestart naar de herkomst van de vreemde lucht. Twee personen met hoofdpijnklachten werden nagekeken op de Spoedeisende Hulp. Na onderzoek bleek dat er een stof was gelekt. Het is (nog) niet bekend om welke stof het gaat. Het ziekenhuis kon gewoon open blijven en er is geen gevaar geweest voor patiënten en medewerkers.

Schiedam - De brandweer werd dinsdagmiddag gealarmeerd voor een stanklucht in het Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis.

De OVDG (Officier van dienst Geneeskundig) en de AGS (Adviseur Gevaarlijke Stoffen) kwamen ter plaatse. Zij zijn een onderzoek gestart naar de herkomst van de vreemde lucht. Twee personen met hoofdpijnklachten werden nagekeken op de Spoedeisende Hulp.

Na onderzoek bleek dat er een stof was gelekt. Het is (nog) niet bekend om welke stof het gaat. Het ziekenhuis kon gewoon open blijven en er is geen gevaar geweest voor patiënten en medewerkers.