advertentie
zondag 12 juni 2022 16:13

Sportvissers op de bon

Sportvissers op de bon Foto: Instagram/politie Schiedam

De politie Schiedam heeft, samen met controleurs van Hengelsportvereniging Schiedam en Omstreken, zaterdag een grote sportvisserscontrole uitgevoerd. In totaal werden 24 vissers gecontroleerd. Er zijn daarbij vier bekeuringen en drie waarschuwingen uitgedeeld. De boetebedragen zijn flink: 'niet op eerste vordering ter inzage afgeven van een schriftelijke toestemming' komt de visser al op een boeten van € 100 te staan. Wie vist zonder schriftelijke toestemming (vergunning) van de visrechthebbende met één hengel krijgt een bon € 150,- Toegestaan vistuig dat niet aan de voorwaarden voldoet kost € 300.

Schiedam - De politie Schiedam heeft, samen met controleurs van Hengelsportvereniging Schiedam en Omstreken, zaterdag een grote sportvisserscontrole uitgevoerd.

In totaal werden 24 vissers gecontroleerd. Er zijn daarbij vier bekeuringen en drie waarschuwingen uitgedeeld.

De boetebedragen zijn flink: 'niet op eerste vordering ter inzage afgeven van een schriftelijke toestemming' komt de visser al op een boeten van € 100 te staan. Wie vist zonder schriftelijke toestemming (vergunning) van de visrechthebbende met één hengel krijgt een bon € 150,-
Toegestaan vistuig dat niet aan de voorwaarden voldoet kost € 300.