advertentie
maandag 13 juni 2022 13:24

Try-out Rijnmondband bij Excelsior'20 als voorbereiding op Wereld Muziek Concours

De Rijnmondband bereidt zich met een try-out op zondag 19 juni, op één van de velden bij Excelsior’20, voor op het aankomende Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. De Schiedamse muziekvereniging gaat met de show Capture The Flag op 29 en 31 juli in deze internationale wedstrijd strijden om een plek in de topranking in de Championship divisie. Naast de Rijnmondband zullen ook de Jeugd Rijnmondband en Showband Irene Ede hun show aan het publiek presenteren. De Jeugd Rijnmondband begint om 13.30 uur. Na de presentatie van Showband Irene Ede is het om 14.00 uur de beurt aan de Rijnmondband.  

Schiedam - De Rijnmondband bereidt zich met een try-out op zondag 19 juni, op één van de velden bij Excelsior’20, voor op het aankomende Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade.

De Schiedamse muziekvereniging gaat met de show Capture The Flag op 29 en 31 juli in deze internationale wedstrijd strijden om een plek in de topranking in de Championship divisie. Naast de Rijnmondband zullen ook de Jeugd Rijnmondband en Showband Irene Ede hun show aan het publiek presenteren.

De Jeugd Rijnmondband begint om 13.30 uur. Na de presentatie van Showband Irene Ede is het om 14.00 uur de beurt aan de Rijnmondband.