advertentie
zondag 10 juli 2022 23:43

Twee mannen in Schiedam aangehouden voor beschieten auto

Twee mannen in Schiedam aangehouden voor beschieten auto Foto: Stockfoto politie

Er zijn vanmiddag twee mannen aangehouden in Schiedam nadat er eerder die middag op een auto was geschoten op de Dorpsweg in Rotterdam. Rond 14.30 uur zondagmiddag kregen agenten een melding vanaf de Boergoensevliet dat er op een auto was geschoten. De bestuurder van de beschoten auto is een 33-jarige man uit Rotterdam. Aan de schietpartij ging een ruzie met de inzittenden van een andere auto bij het verkeerslicht op de Dorpsweg in Rotterdam vooraf.

Schiedam - Er zijn vanmiddag twee mannen aangehouden in Schiedam nadat er eerder die middag op een auto was geschoten op de Dorpsweg in Rotterdam.

Rond 14.30 uur zondagmiddag kregen agenten een melding vanaf de Boergoensevliet dat er op een auto was geschoten. De bestuurder van de beschoten auto is een 33-jarige man uit Rotterdam. Aan de schietpartij ging een ruzie met de inzittenden van een andere auto bij het verkeerslicht op de Dorpsweg in Rotterdam vooraf.

'Gelukkig raakte niemand gewond' laat de politie weten. De beschoten auto werd door agenten meegenomen voor (sporen)onderzoek. Er werd een onderzoek ingesteld naar de mannen van het voertuig waaruit geschoten is.

Rond 16.30 uur konden agenten twee mannen van beiden 35 jaar aanhouden. De mannen komen uit Oud Beijerland en Schiedam. 'Er is ook een vuurwapen gevonden. Dit is in beslag genomen' aldus de politie.

Onderzocht wordt of dat dit ook het vuurwapen is waarmee op de Dorpsweg is geschoten.