advertentie
vrijdag 02 september 2022 13:41

Brandweer breekt in in woning Vlinderhoven vanwege rookontwikkeling

Brandweer breekt in in woning Vlinderhoven vanwege rookontwikkeling Foto: Flashphoto

Vrijdagochtend heeft de brandweer in moeten breken in een woning aan de Vlinderhoven vanwege rookontwikkeling. De bewoonster was niet thuis, de kat wel. Om even voor 10:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke woningbrand. De buurman van de woning aan de Vlinderhoven hoorde een rookalarm en rook een brandlucht.

Schiedam - Vrijdagochtend heeft de brandweer in moeten breken in een woning aan de Vlinderhoven vanwege rookontwikkeling. De bewoonster was niet thuis, de kat wel.

Om even voor 10:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een mogelijke woningbrand. De buurman van de woning aan de Vlinderhoven hoorde een rookalarm en rook een brandlucht.

Via een deels geopend raam op de eerste etage is door de brandweer geprobeerd om de woning binnen te komen. Daarnaast werd door buurtbewoners druk rondgebeld, op zoek naar de bewoonster óf een sleutel van de woning. Die sleutel bleek aanwezig bij buren aan de overkant van de straat, maar ook die waren niet thuis. Uiteindelijk is besloten een ruit in te slaan om met de minste schade de woning te kunnen betreden.

Een pannetje op het vuur bleek de veroorzaker van de rooklucht. Het pannetje is van het vuur gehaald en alle ramen zijn geopend voor het verdrijven van de brandlucht. De buren hebben -in afwachting van de terugkomst van de bewoonster- het gat in de voordeur provisorisch proberen te dichten.

 

Beelden: Flashphoto

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media