advertentie
maandag 05 september 2022 10:39

Cricketers Hermes DVS nog één stap verwijderd van promotie naar Topklasse

De cricketers van Hermes DVS zijn nog één stap verwijderd van promotie naar de Topklasse. Afgelopen weekend werd de Schiedamse club kampioen van de Hoofdklasse door zeges op Bloemendaal (zaterdag) en Quick Haag (zondag). In voorgaande seizoenen was dit genoeg voor een rechtstreekse promotie naar het hoogste niveau, maar dit seizoen is dat anders. Nu moet Hermes DVS nog een promotie/degradatiewedstrijd spelen. Deze staat voor zaterdag 10 september op het programma. Tegenstander daarin is Sparta 1888, dat op de vierde plaats eindigde in de degradatiepoule van de Topklasse.

Schiedam - De cricketers van Hermes DVS zijn nog één stap verwijderd van promotie naar de Topklasse.

Afgelopen weekend werd de Schiedamse club kampioen van de Hoofdklasse door zeges op Bloemendaal (zaterdag) en Quick Haag (zondag). In voorgaande seizoenen was dit genoeg voor een rechtstreekse promotie naar het hoogste niveau, maar dit seizoen is dat anders.

Nu moet Hermes DVS nog een promotie/degradatiewedstrijd spelen. Deze staat voor zaterdag 10 september op het programma. Tegenstander daarin is Sparta 1888, dat op de vierde plaats eindigde in de degradatiepoule van de Topklasse.