advertentie
dinsdag 06 september 2022 23:57

Code geel voor onweer met hagel, windstoten en veel neerslag in korte tijd

Het KNMI heeft ook voor onze regio voor de avond en nacht van dinsdag op woensdag code geel afgegeven voor onweer met mogelijk hagel, windstoten en veel neerslag in korte tijd. De buien trekken over het land noordwaarts en verlaten het noordoosten aan het begin van de ochtend. 'Bij de buien onweert het, komen hagel en windstoten tot 70 km per uur voor en plaatselijk valt veel regen in korte tijd. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hiervan hinder ondervinden.' aldus het weerinstituut. Code geel geldt tot woensdagochtend 4:00 uur.

Het KNMI heeft ook voor onze regio voor de avond en nacht van dinsdag op woensdag code geel afgegeven voor onweer met mogelijk hagel, windstoten en veel neerslag in korte tijd.

De buien trekken over het land noordwaarts en verlaten het noordoosten aan het begin van de ochtend. 'Bij de buien onweert het, komen hagel en windstoten tot 70 km per uur voor en plaatselijk valt veel regen in korte tijd. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hiervan hinder ondervinden.' aldus het weerinstituut. 

Code geel geldt tot woensdagochtend 4:00 uur.