zondag 18 september 2022 10:18

Hermes DVS, HBSS (za) en Kethel Spaland door naar volgende bekerronde

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden gespeeld in de derde en laatste speelronde van de poulefase van het toernooi om de Districtsbeker. Hermes DVS, HBSS en Kethel Spaland hebben zich geplaatst voor de volgende ronde. Excelsior´20 kwam nog heel dicht bij de groepswinst. In het laatste duel won de Schiedamse club de uitwedstrijd tegen VOC 2 met 3-5. Koploper Soccer Boys verloor het laatste duel maar plaatste zich op basis van het doelsaldo (+6 tegen +4) toch voor de volgende ronde. PPSC kan zich ook plaatsten voor de volgende ronde. De Schiedamse club was thuis met 4-2 te sterk voor SSA/SJO Fortuna Be Quick.

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden gespeeld in de derde en laatste speelronde van de poulefase van het toernooi om de Districtsbeker.

Hermes DVS, HBSS en Kethel Spaland hebben zich, als groepswinnaar, geplaatst voor de volgende ronde. Hermes DVS won zaterdag ook zijn derde wedstrijd in de poule. De thuiswedstrijd tegen stadgenoot SVV werd met 3-0 gewonnen. HBSS werd groepswinnaar door een 3-0 overwinning in de thuiswedstrijd tegen Lugdunum. Kethel Spaland kwam thuis niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Ariston´80, maar het punt was voldoende voor de groepswinst.

Excelsior´20 kwam nog heel dicht bij de groepswinst. In het laatste duel won de Schiedamse club de uitwedstrijd tegen VOC 2 met 3-5. Koploper Soccer Boys verloor het laatste duel maar plaatste zich op basis van het doelsaldo (+6 tegen +4) toch voor de volgende ronde.

PPSC kan zich ook plaatsten voor de volgende ronde. De Schiedamse club was thuis met 4-2 te sterk voor SSA/SJO Fortuna Be Quick. PPSC is met 6 punten uit 2 wedstrijden koploper. In dezelfde poule ging HBSS zondag thuis met 0-9 kansloos onderuit tegen Simonshaven. In deze poule moet nog een beslissing worden genomen over de derby tussen HBSS en PPSC die in de vorige ronde werd gestaakt.