advertentie
zondag 09 oktober 2022 10:23

Grote thuisnederlaag voor tafeltennissers Scyedam

Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Scyedam is zaterdag tegen een 2-5 nederlaag aangelopen in de thuiswedstrijd tegen Scylla uit Leiden. Het was de grootste nederlaag tot nu toe in de najaarscompetitie. De winstpartijen voor de Schiedamse club kwamen van Thomas Baart, die knap won van kopman Gerard Bakker en Edwin ten Hoope die wist te winnen van Mads Oomen. Daria Dubenko debuteerde afgelopen zaterdag in het team van Scyedam. Zij verloor haar beide enkelspelpartijen (tegen Gerard Bakker en Mads Oomen) ruim.

Schiedam - Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Scyedam is zaterdag tegen een 2-5 nederlaag aangelopen in de thuiswedstrijd tegen Scylla uit Leiden.

Het was de grootste nederlaag tot nu toe in de najaarscompetitie. De winstpartijen voor de Schiedamse club kwamen van Thomas Baart, die knap won van kopman Gerard Bakker en Edwin ten Hoope die wist te winnen van Mads Oomen.

Daria Dubenko debuteerde afgelopen zaterdag in het team van Scyedam. Zij verloor haar beide enkelspelpartijen (tegen Gerard Bakker en Mads Oomen) ruim.