advertentie
woensdag 12 oktober 2022 16:42

Inleveractie messen op de Laan van Bol'es

Inleveractie messen op de Laan van Bol'es Foto: Flashphoto.nl

Op meerdere locaties in de regio kunnen deze week volledig anoniem messen worden ingeleverd. De actie is opgezet om het messenbezit onder jongeren terug te dringen. Woensdag stond er op de Laan van Bol’es, bij het winkelcentrum, een container waar onder meer messen konden worden ingeleverd. Naast messen kunnen er ook slag- en stootwapens (zoals machetes en boksbeugels) worden ingeleverd. De inleverlocatie duurt nog tot en met zondag 16 oktober. In Schiedam kunnen de spullen worden ingeleverd bij de inleverton op het politiebureau aan het Bijdorpplein. 

Op meerdere locaties in de regio kunnen deze week volledig anoniem messen worden ingeleverd. De actie is opgezet om het messenbezit onder jongeren terug te dringen.

Woensdag stond er op de Laan van Bol’es, bij het winkelcentrum, een container waar onder meer messen konden worden ingeleverd. Naast messen kunnen er ook slag- en stootwapens (zoals machetes en boksbeugels) worden ingeleverd.

De inleverlocatie duurt nog tot en met zondag 16 oktober. In Schiedam kunnen de spullen worden ingeleverd bij de inleverton op het politiebureau aan het Bijdorpplein.

Meer informatie over de inleveractie is te vinden op www.leverjemesin.nl. Hier zijn bijvoorbeeld ook tips en informatie te vinden om ouders en verzorgers te helpen om het gesprek te voeren over messenbezit.