advertentie
zaterdag 15 oktober 2022 23:09

Schiedammer (39) aangehouden na schoten op woning aan de Olympiaweg

Schiedammer (39) aangehouden na schoten op woning aan de Olympiaweg Foto's: Flashphoto

De politie heeft een onderzoek gestart naar een beschieting van een woning aan de Olympiaweg in Schiedam. Rond 21:30 uur werden luide knallen gehoord in de wijk Harga. Later bleek dat er schoten waren gelost op een van de woningen. De schoten waren afgevuurd vanuit een auto. Meerdere politie eenheden zochten sindsdien naar die auto en de verdachten. Aanvankelijk werd gemeld dat er korte tijd later op de Esther Vergeerstraat twee personen werden aangehouden en een auto in beslag was genomen. De politie meldt echter op Twitter dat één verdachte is aangehouden: een 39-jarige Schiedammer. 'Zijn rol bij het incident wordt onderzocht'.

De politie heeft een onderzoek gestart naar een beschieting van een woning aan de Olympiaweg in Schiedam.

Zaterdagavond rond 21:30 uur werden luide knallen gehoord in de wijk Harga. Later bleek dat er schoten waren gelost op een van de woningen aan de Olympiaweg. De schoten waren afgevuurd vanuit een auto. Meerdere politie eenheden zochten sindsdien naar die auto en de verdachten.

Aanvankelijk werd gemeld dat er korte tijd later op de Esther Vergeerstraat twee personen werden aangehouden en een auto in beslag was genomen. De politie meldt echter op Twitter dat één verdachte is aangehouden: een 39-jarige Schiedammer. 'Zijn rol bij het incident wordt onderzocht'.

 

Beelden: Flashphoto

foto9

Media