advertentie
woensdag 19 oktober 2022 09:09

Het weer van woensdag: zonnige dag met wat wolken

Het wordt deze woensdag een zonnige dag, maar er zijn ook wat wolken. De temperatuur is in de vroege ochtend 8 graden, er staat weinig wind en het is helder. Vandaag komt de wind uit het oosten en die voert droge lucht aan. De middagtemperatuur wordt wat lager dan de afgelopen dagen: 15 graden. In de avond en nacht raakt het bewolkt maar het blijft wel droog. De temperatuur daalt naar 9 graden.

 

 

door Tom Bruin

Het wordt deze woensdag een zonnige dag, maar er zijn ook wat wolken. De temperatuur is in de vroege ochtend 8 graden, er staat weinig wind en het is helder. Vandaag komt de wind uit het oosten en die voert droge lucht aan. De middagtemperatuur wordt wat lager dan de afgelopen dagen: 15 graden.

In de avond en nacht raakt het bewolkt maar het blijft wel droog. De temperatuur daalt naar 9 graden.

Donderdag is het wisselvallig met buien, maar er zijn zeker ook opklaringen. De middagtemperatuur stijgt tot 18 graden er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind.

Dan de vooruitzichten: licht wisselvallig weer met aanvankelijk kans op een bui. In het weekend droog met geregeld zon en temperatuur ligt rond de 18 graden.