advertentie
donderdag 20 oktober 2022 23:53

Grote verkeersdrukte door ongeval op druk kruispunt

Grote verkeersdrukte door ongeval op druk kruispunt Foto: Flashphoto

Op de Churchillweg heeft donderdagavond om 22:00 uur een aanrijding plaats gevonden waarbij twee auto’s aanzienlijke schade hebben opgelopen. Volgens getuigen zou één van de bestuurders door het rode verkeerslicht zijn gereden waarna een tegemoetkomende auto niet meer ontweken kon worden. Één man is door ambulancepersoneel medisch onderzocht en uiteindelijk door een vriend naar de spoedeisende hulp gebracht voor controle. Beide auto’s zijn door een takelbedrijf meegenomen. Door de aanrijding ontstond er een grote verkeersdrukte richting de op- en afrit van de A20.

Op de Churchillweg heeft donderdagavond om 22:00 uur een aanrijding plaats gevonden waarbij twee auto’s aanzienlijke schade hebben opgelopen.

Volgens getuigen zou één van de bestuurders door het rode verkeerslicht zijn gereden waarna een tegemoetkomende auto niet meer ontweken kon worden. Één man is door ambulancepersoneel medisch onderzocht en uiteindelijk door een vriend naar de spoedeisende hulp gebracht voor controle. Beide auto’s zijn door een takelbedrijf meegenomen.

Door de aanrijding ontstond er een grote verkeersdrukte richting de op- en afrit van de A20.