advertentie
woensdag 26 oktober 2022 17:19

Politie doorzoekt Schiedamse woning na steekpartij in Vlaardingen

Politie doorzoekt Schiedamse woning na steekpartij in Vlaardingen Foto: Flashphoto

In de Datheenstraat in Vlaardingen is woensdagmiddag een 33-jarige vrouw op straat gewond geraakt bij een steekincident. Zij is vervolgens haar woning binnen gelopen en heeft daar de politie gebeld. De vrouw is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. In verband met het incident heeft de politie een woning in Schiedam doorzocht. Hier is echter niemand aangetroffen. Er wordt gezocht naar twee verdachten, de woordvoerder van de politie geeft aan dat de aanleiding van het incident in de relationele sfeer gezocht moet worden.

In de Datheenstraat in Vlaardingen is woensdagmiddag een 33-jarige vrouw op straat gewond geraakt bij een steekincident. Zij is vervolgens haar woning binnen gelopen en heeft daar de politie gebeld. De vrouw is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

In verband met het incident heeft de politie een woning in Schiedam doorzocht. Hier is echter niemand aangetroffen. Er wordt gezocht naar twee verdachten, de woordvoerder van de politie geeft aan dat de aanleiding van het incident in de relationele sfeer gezocht moet worden.