advertentie
donderdag 27 oktober 2022 10:37

40-jarige Schiedammer aangehouden voor steekpartij in relationele sfeer

40-jarige Schiedammer aangehouden voor steekpartij in relationele sfeer Foto: Flashphoto

Een 40-jarige Schiedammer is woensdagavond door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident rond 16:15 uur op de Van Baerlestraat in Vlaardingen. Hierbij raakte een 33-jarige vrouw uit Vlaardingen lichtgewond. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie lijkt het te gaan om 'een conflict binnen de relationele sfeer'. Agenten hebben sporen veiliggesteld en gesproken met getuigen. Dat leidde al snel tot een verdachte. Hij werd kort daarna aangehouden. 'Het onderzoek gaat vandaag verder' laat de politie weten. Zo wordt er onder meer buurtonderzoek gedaan en gaan agenten in gesprek met getuigen. 'Mocht u getuige zijn geweest van het incident, maar heeft u dat nog niet gedeeld met de politie? Neem dan contact op' vraagt de politie.

Een 40-jarige Schiedammer is woensdagavond door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident rond 16:15 uur op de Van Baerlestraat in Vlaardingen. Hierbij raakte een 33-jarige vrouw uit Vlaardingen lichtgewond. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens de politie lijkt het te gaan om 'een conflict binnen de relationele sfeer'. Agenten hebben sporen veiliggesteld en gesproken met getuigen. Dat leidde al snel tot een verdachte. Hij werd kort daarna aangehouden.

'Het onderzoek gaat vandaag verder' laat de politie weten. Zo wordt er onder meer buurtonderzoek gedaan en gaan agenten in gesprek met getuigen. 'Mocht u getuige zijn geweest van het incident, maar heeft u dat nog niet gedeeld met de politie? Neem dan contact op' vraagt de politie.