advertentie
dinsdag 06 december 2022 08:18

Het weer: wisselend bewolkt met later enkele buien

Opklaringen en wolken wisselen elkaar vandaag af. Er is meer zon dan gisteren. Het blijft een tijd droog, maar later in de middag kunnen er een paar buitjes vallen. Er worden echter geen grote hoeveelheden aan neerslag verwacht. De wind waait uit het westen en is zwak. De middagtemperatuur is 7 graden. De avond en nacht verloopt bewolkt met een enkele bui. De temperatuur zakt naar 3 graden.

door Tom Bruin

Opklaringen en wolken wisselen elkaar vandaag af. Er is meer zon dan gisteren. Het blijft een tijd droog, maar later in de middag kunnen er een paar buitjes vallen. Er worden echter geen grote hoeveelheden aan neerslag verwacht. De wind waait uit het westen en is zwak.

De middagtemperatuur is 7 graden. De avond en nacht verloopt bewolkt met een enkele bui. De temperatuur zakt naar 3 graden.

Woensdag is er geregeld zon en valt er een enkele bui. De wind waait zwak kracht 2 uit het westen. De middagtemperatuur stijgt tot 7 graden. 

De vooruitzichten: vooral donderdag enkele buien. De temperatuur is gedaald naar 4 graden. Vrijdag en zaterdag is het koud met 3 graden. Het is droog met wat zon. Daarna kans op winterse neerslag en gladheid. Het wordt dan 2 graden overdag en -3 in de nachten.