advertentie
  • Schiedam
  • Liefs uit Schiedam

Liefs uit Schiedam: nooit ver

Voor Liefs uit Schiedam gaat theatermaker Anne Rats van De Stokerij in gesprek met Schiedammers over de liefde. Voor deze vierde aflevering sprak ze met Payam Nadjafpour Miri.

Liefs uit Schiedam: nooit ver
redactie

door redactie

dinsdag 06 december 2022 10:38

Payam Nadjafpour Miri moest in 2012 vluchten uit Iran omdat hij ervan werd verdacht een spion voor de VS te zijn. Hij kwam naar Schiedam, maar liet zijn jeugdliefde Mona achter in Teheran. Over liefde die twee keer een kans kreeg en twee keer bemoeilijkt werd door wetten en praktische bezwaren. 

Voor Liefs uit Schiedam gaat theatermaker Anne Rats van De Stokerij in gesprek met Schiedammers over de liefde. De podcastgasten worden ook gevraagd naar het nummer wat zijn/haar/hun liefde het beste weerspiegelt. In deze aflevering koos Payam voor "Hatta Age Piram Besh", een song in het Farsi van Mayzar Fallahi.

"Liefs uit Schiedam" is gemaakt in het kader van de nieuwe familievoorstelling Romy&Julia van De Stokerij Schiedam en Theater aan de Schie: een ode aan de liefde in al haar facetten. Heb jij ook een bijzonder liefdesverhaal en wil je dat verhaal delen in de podcast? Neem dan contact op met liefsuitschiedam@schie.nu