advertentie
woensdag 07 december 2022 10:05

Schiedam bijna klaar voor de kerst

De kerstboom op de Grote Markt staat. Aan de verlichting wordt nog gewerkt. Zaterdag, tijdens lichtjesavond, worden ze officieel voor het eerst ontstoken. Schiedam is bijna klaar voor de kerst. De winkels in het centrum worden zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur ook ondergedompeld in de kerstsfeer: op de Hoogstraat hebben verschillende ondernemers hun waren buiten uitgestald voor de Kaarsjesmarkt. Zondag is er een extra koopzondag met 'Winterpret' op de Koemarkt.

De kerstboom op de Grote Markt staat. Aan de verlichting wordt nog gewerkt. Zaterdag, tijdens lichtjesavond, worden ze officieel voor het eerst ontstoken. Schiedam is bijna klaar voor de kerst.

De winkels in het centrum worden zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur ook ondergedompeld in de kerstsfeer: op de Hoogstraat hebben verschillende ondernemers hun waren buiten uitgestald voor de Kaarsjesmarkt. 

Zondag is er een extra koopzondag met 'Winterpret' op de Koemarkt.

Vrijwilligers kunnen cadeautje uitzoeken

Vanaf vandaag tot en met 18 december kunnen de vrijwilligers in onze stad een geschenkje aanvragen als waardering voor de inzet als vrijwilliger. Er doen volgens de gemeente 'een ruim aantal winkeliers mee met verschillende cadeaus'. 'Een cadeau die de vrijwilligers kunnen kiezen is bijvoorbeeld chocolade, een zeepje, een lichtje, een fles wijn of kerstdecoratie'.