advertentie
  • Schiedam
  • Liefs uit Schiedam

Liefs uit Schiedam: Ben goed voor Rowen

De voorlopig laatste aflevering van “Liefs uit Schiedam” is vanaf nu te beluisteren via onze site en Spotify. Voor deze seizoensafsluiter hebben we een heel bijzonder, persoonlijk verhaal.

Liefs uit Schiedam: Ben goed voor Rowen
redactie

door redactie

dinsdag 20 december 2022 10:41

De alom geliefde en geprezen muzikant, dochter, vriendin, collega, geliefde Mick Paauwe overleed in september 2020. Ze liet haar partner Rowen Bot en een grote groep vrienden achter. Ook theatermaker Anne Rats was bevriend met Rowen en Mick en deze laatste aflevering kwam tot stand door haar gesprek met Rowen, maar ook door gesprekken die ze heeft gevoerd met Mick. In de monoloog “Ben goed voor Rowen” vertelt Anne, namens Mick, over die liefde.

Voor deze aflevering koos Rowen voor “Nooit meer Spijt”, een song van S10 en Froukje.

“Liefs uit Schiedam” is gemaakt in het kader van de nieuwe familievoorstelling Romy&Julia van De Stokerij Schiedam en Theater aan de Schie: een ode aan de liefde in al haar facetten. Tickets zijn te krijgen via Theater aan de Schie.

Dit is de laatste aflevering van het eerste seizoen van "Liefs uit Schiedam" In het voorjaar van 2023 zijn we misschien wel terug met een tweede seizoen.