advertentie
maandag 09 januari 2023 17:33

Ondanks de inleverpunten werden de kerstbomen dit jaar overal gedumpt

Kerst is voorbij en dat betekent dat de kerstboom weer het huis uit kan. Maar die kerstbomen belanden nog lang niet altijd op de juiste plek. Ondanks de 20 inleverpunten lijken de kerstbomen alsnog op verschillende plekken in de stad te worden gedumpt. Vroeger konden de kinderen door de wijk lopen en de kerstbomen ophalen en daar iets mee verdienen. Dit jaar is dat niet het geval. Tussen 27 december 2022 en 8 januari 2023 konden Schiedammers de kerstbomen inleveren op de daarvoor ingerichte punten. SCHIE gaat de straat op en vraagt aan de Schiedammer wat zij ervan vinden dat de kerstbomen nog overal gedumpt worden, ondanks de vele inleverpunten.

door Nick van Herk en Kimberley Meurs

Kerst is voorbij en dat betekent dat de kerstboom weer het huis uit kan. Maar die kerstbomen belanden nog lang niet altijd op de juiste plek. Ondanks de 20 inleverpunten lijken de kerstbomen alsnog op verschillende plekken in de stad te worden gedumpt.

Vroeger konden de kinderen door de wijk lopen en de kerstbomen ophalen en daar iets mee verdienen. Dit jaar is dat niet het geval. Tussen 27 december 2022 en 8 januari 2023 konden Schiedammers de kerstbomen inleveren op de daarvoor ingerichte punten. SCHIE gaat de straat op en vraagt aan de Schiedammer wat zij ervan vinden dat de kerstbomen nog overal gedumpt worden, ondanks de vele inleverpunten.

Media