advertentie
donderdag 12 januari 2023 08:38

Het weer: veel regen en wind

Het is deze donderdagochtend bewolkt en valt er regen en het blijft regenen. De wind uit het zuidwesten is vrij krachtig tot krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer hard tot stormachtig, windkracht 7-8. De maximumtemperatuur ligt vanmiddag rond 11°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7. Ook vanavond zijn er perioden met regen. In de tweede helft van de avond wordt het pas van het westen uit droog. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7. Bron: KNMI

Het is deze donderdagochtend bewolkt en valt er regen en het blijft regenen. De wind uit het zuidwesten is vrij krachtig tot krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer hard tot stormachtig, windkracht 7-8.

De maximumtemperatuur ligt vanmiddag rond 11°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Ook vanavond zijn er perioden met regen. In de tweede helft van de avond wordt het pas van het westen uit droog. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Bron: KNMI