advertentie
donderdag 19 januari 2023 07:52

Het weer: af en toe zon en een winsterse bui

De donderdagochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekken er winterse buien over het land. Tot halverwege de ochtend is het door deze winterse buien of door bevriezing van natte wegen plaatselijk glad. De westenwind is zwak tot matig. Vanmiddag schijnt af en toe de zon en is er kans op een enkele winterse bui. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C, maar in een winterse bui daalt de temperatuur richting 0°C en kan het plaatselijk even glad zijn. De wind is westelijk en zwak tot matig. Vanavond valt er met name in het westen en zuiden plaatselijk nog een winterse bui. Het gaat licht vriezen waardoor het op meerdere plaatsen glad kan worden. Bron: KNMI.

De donderdagochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekken er winterse buien over het land. Tot halverwege de ochtend is het door deze winterse buien of door bevriezing van natte wegen plaatselijk glad. De westenwind is zwak tot matig.

Vanmiddag schijnt af en toe de zon en is er kans op een enkele winterse bui. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C, maar in een winterse bui daalt de temperatuur richting 0°C en kan het plaatselijk even glad zijn. De wind is westelijk en zwak tot matig.

Vanavond valt er met name in het westen en zuiden plaatselijk nog een winterse bui. Het gaat licht vriezen waardoor het op meerdere plaatsen glad kan worden. De zuidwestenwind is matig.

Bron: KNMI.