advertentie
vrijdag 20 januari 2023 22:47

Schiedams kampioenschap 2023 wordt gespeeld bij HBSS

Schiedams kampioenschap 2023 wordt gespeeld bij HBSS Foto: Mischa Keemink

HBSS is dit jaar de gastheer van het Schiedams voetbalkampioenschap 2023, dat maakte de organisatie samen met de Hargaclub vandaag bekend. 'De overtuigende winnaar van de editie 2022 bij buurman Hermes DVS zal op zaterdag 24 juni de poorten opengooien om op er op het mooie sportpark Harga wederom een geweldig voetbalfeest van te maken' laat Mischa Keemink, die samen met Ed Molenaar en Marvin Janssen het toernooi organiseert, weten.

HBSS is dit jaar de gastheer van het Schiedams voetbalkampioenschap 2023, dat maakte de organisatie samen met de Hargaclub vandaag bekend.

'De overtuigende winnaar van de editie 2022 bij buurman Hermes DVS zal op zaterdag 24 juni de poorten opengooien om op er op het mooie sportpark Harga wederom een geweldig voetbalfeest van te maken' laat Mischa Keemink, die samen met Ed Molenaar en Marvin Janssen het toernooi organiseert, weten.

'Het evenement, waaraan alle Schiedamse selectie-elftallen strijden om de eer van Schiedam is alweer toe aan haar zevende editie. PPSC (2015), SVV (zo) (2016), SVV (zo) (2017), Excelsior’20/SVV (zo) (2018) Hermes DVS (2019) legde in de eerdere edities beslag op de titel. De winnaar van het toernooi zal vervolgens met de Vlaardings kampioen strijden om de Waterweg supercup'.

Schiedams kampioenschap voor jeugd op zaterdag 17 juni bij HBSS

Net als afgelopen jaar zullen ook de jeugdploegen de strijd met elkaar aanbinden. Dat toernooi vindt plaats op zaterdag 17 juni. 'Uiteraard zal ook het meidenvoetbal weer een plaats krijgen in de programmering.'

Schiedams Horeca-toernooi op zondag 25 juni

Tenslotte wordt er ook nog gestreden om de Horecacup. Aan dit toernooi zullen volgens Keemink ruim 24 horecazaken uit Schiedam deelnemen.

“We zijn als HBSS trots om dit mooie evenement samen met de organisatie neer te zetten,” laat Hen Bras namens het HBSS bestuur weten. “We gaan er weer een echt Schiedams voetbalfeest van maken.”