advertentie
zaterdag 04 februari 2023 19:29

Speelronde 14: fullhouse voor Schiedamse clubs in 3D; winst voor Hermes DVS; PPSC en SVV lijden nederlaag

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 14 gespeeld. In de Derde Klasse D wisten alledrie de Schiedamse clubs hun wedstrijd te winnen. Koploper HBSS was thuis met 3-1 te sterk voor OVV. Kethel Spaland bond in Vlaardingen Deltasport met 1-3 aan de zegekar. Excelsior´20 was thuis met 3-1 te sterk voor Rozenburg.  In de Vierde Klasse E boekte Hermes DVS een grote thuisoverwinning. Steeds Hooger werd met 5-1 verslagen. PPSC leed een thuisnederlaag. Overmaas was met 1-3 te sterk voor de Schiedamse club. SVV hervatte de competitie in de Vijfde Klasse C met een uitwedstrijd tegen Melissant. Het duel ging met 4-0 verloren.

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 14 gespeeld.

In de Derde Klasse D wisten alle drie de Schiedamse clubs hun wedstrijd te winnen. Koploper HBSS was thuis met 3-1 te sterk voor OVV. Kethel Spaland bond in Vlaardingen Deltasport met 1-3 aan de zegekar. Excelsior´20 was thuis met 3-1 te sterk voor Rozenburg. HBSS staat bovenaan met 37 punten. Kethel Spaland staat op de tweede plaats met 29 punten. Volgende week zaterdag staat op Sportpark Willem Alexander de topper tussen de Schiedamse nr.1 en nr.2 op het programma. Excelsior´20 komt door de zege op de samen met Victoria´04 gedeelde zesde plaats met 21 punten.

In de Vierde Klasse E boekte Hermes DVS een grote thuisoverwinning. Steeds Hooger werd met 5-1 verslagen. PPSC leed een thuisnederlaag. Overmaas was met 1-3 te sterk voor de Schiedamse club.

Overmaas en Hermes DVS staan beiden bovenaan met 31 punten. PPSC staat op de vijfde plaats met 24 punten.

SVV hervatte de competitie in de Vijfde Klasse C met een uitwedstrijd tegen Melissant. Het duel ging met 4-0 verloren. SVV staat op de zevende plaats met 15 punten uit 11 wedstrijden.