advertentie
dinsdag 07 februari 2023 18:20

Rode kruizen, een pijlwagen en meer dan 50 kegels deren automobilisten niet

Frustratie bij wegwerkers, hulpdiensten en Rijkswaterstaat verkeersinformatie: zelfs al staan er een rode kruizen, een pijlwagen van Rijkswaterstaat op de weg en meer dan 50 (!) oranje witte kegels, nog rijden heel veel automobilisten door. Op de A20 was bij de afslag Vlaardingen-West een ongeval gebeurd. Verkeer kón er niet passeren, maar veel automobilisten negeerden de rode kruizen boven de weg en reden tussen de kegels de afgesloten rijbaan op. Om vervolgens op de hulpdiensten te stuiten waarna ze alsnog weer konden invoegen. 'Ongelofelijk' en 'te gek voor woorden' noemt Rijkswaterstaat het.  

Frustratie bij wegwerkers, hulpdiensten en Rijkswaterstaat verkeersinformatie: zelfs al staan er een rode kruizen, een pijlwagen van Rijkswaterstaat op de weg en meer dan 50 (!) oranje witte kegels, nog rijden heel veel automobilisten door.

Op de A20 was bij de afslag Vlaardingen-West een ongeval gebeurd. Verkeer kón er niet passeren, maar veel automobilisten negeerden de rode kruizen boven de weg en reden tussen de kegels de afgesloten rijbaan op. Om vervolgens op de hulpdiensten te stuiten waarna ze alsnog weer konden invoegen. 'Ongelofelijk' en 'te gek voor woorden' noemt Rijkswaterstaat het.