advertentie
vrijdag 10 februari 2023 07:21

Het weer: eerst nog mogelijk mist en plaatselijke gladheid

Deze vrijdagochtend komt er op meerdere plaatsen (dichte) mist voor. De mist lost later in de ochtend op de meeste plaatsen op. Bruggen en viaducten kunnen nog plaatselijk glad zijn. Verder breekt de zon op veel plaatsen door. Het blijft droog. De wind neemt toe naar matig en komt uit het zuidwesten. Vanmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Vanavond trekt bewolking van het noorden uit zuidwaarts. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. Bron: KNMI

Deze vrijdagochtend komt er op meerdere plaatsen (dichte) mist voor. De mist lost later in de ochtend op de meeste plaatsen op. Bruggen en viaducten kunnen nog plaatselijk glad zijn. Verder breekt de zon op veel plaatsen door. Het blijft droog. De wind neemt toe naar matig en komt uit het zuidwesten.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.

Vanavond trekt bewolking van het noorden uit zuidwaarts. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.

Bron: KNMI