advertentie
zondag 12 februari 2023 19:11

Schiedammer (33) raakt tanden kwijt bij val in water

Een 33-jarige man uit Schiedam is afgelopen nacht gewond geraakt nadat hij van de kade in het water van de Kalkhaven in Dordrecht was gevallen. Het slachtoffer viel tussen de kade en een aangemeerd schip. Door de klap is hij meerdere tanden kwijt. De Schiedammer riep vanuit het water om hulp. Omstanders, die in de omgeving fietsten, hoorden het hulpgeroep van de man. Vervolgens belden zij de hulpdiensten. Zowel politie, brandweer als ambulancepersoneel kwamen ter plaatse. Het slachtoffer had zich in het water vastgehouden aan een stuk touw. Met een trap op het droge gekomen.

Een 33-jarige man uit Schiedam is afgelopen nacht gewond geraakt nadat hij van de kade in het water van de Kalkhaven in Dordrecht was gevallen. Het slachtoffer viel tussen de kade en een aangemeerd schip. Door de klap is hij meerdere tanden kwijt.

De Schiedammer riep vanuit het water om hulp. Omstanders, die in de omgeving fietsten, hoorden het hulpgeroep van de man. Vervolgens belden zij de hulpdiensten.

Zowel politie, brandweer als ambulancepersoneel kwamen ter plaatse. Het slachtoffer had zich in het water vastgehouden aan een stuk touw. Met een trap op het droge gekomen. Volgens de politie kon hij zich niet herinneren hoe hij precies in het water was beland.

Dit is een artikel van onze mediapartner Rijnmond