advertentie
zondag 12 februari 2023 19:43

Bijzonder: traumahelikopter landt voor ziekenhuis

Bijzonder: traumahelikopter landt voor ziekenhuis Foto: Flashphoto

De traumahelikopter is zondag aan het eind van de middag op een bijzondere plek geland namelijk direct voor het Franciscus Vlietland ziekenhuis in Schiedam. Bij de SEH (spoedeisende hulp) was een kind binnengekomen. De situatie was dusdanig ernstig dat een ambulance werd opgeroepen en daarna ook de traumahelikopter. Na een eerste behandeling in de ambulance is het kind met een spoedtransport overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam voor specialistische hulp. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegereden.

De traumahelikopter is zondag aan het eind van de middag op een bijzondere plek geland namelijk direct voor het Franciscus Vlietland ziekenhuis in Schiedam.

Bij de SEH (spoedeisende hulp) was een kind binnengekomen. De situatie was dusdanig ernstig dat een ambulance werd opgeroepen en daarna ook de traumahelikopter. Na een eerste behandeling in de ambulance is het kind met een spoedtransport overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam voor specialistische hulp. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegereden.