advertentie
maandag 13 februari 2023 09:29

Verdachte van brutale juwelenroof gearresteerd

Naar nu bekend is geworden heeft de politie afgelopen donderdag een 28-jarige man zonder vaste woon of verblijfsplaats gearresteerd op verdenking van de beroving van de juwelier in de Passage in Schiedam op 2 februari. Die donderdagmiddag 2 februari werd rond 13:45 uur een etalageruit ingeslagen met een voorhamer. De hamer bleef achter in de etalage. De dief griste enkele sieraden uit de etalage en rende weg. Er raakte niemand gewond. De politie was daarna op zoek naar 'een man met zwarte muts en sjaal en zwarte jas'. Afgelopen week herkende een agent de verdachte na het bekijken van camerabeelden van de diefstal.

 

Naar nu bekend is geworden heeft de politie afgelopen donderdag een 28-jarige man zonder vaste woon of verblijfsplaats gearresteerd op verdenking van de beroving van de juwelier in de Passage in Schiedam op 2 februari.

Die donderdagmiddag 2 februari werd rond 13:45 uur een etalageruit ingeslagen met een voorhamer. De hamer bleef achter in de etalage. De dief griste enkele sieraden uit de etalage en rende weg. Er raakte niemand gewond.

De politie was daarna op zoek naar 'een man met zwarte muts en sjaal en zwarte jas'.

Afgelopen week herkende een agent de verdachte na het bekijken van camerabeelden van de diefstal. De man werd opgepakt. De eigenaar van de juwelier laat weten blij te zijn met de aanhouding van de verdachte. Hij is opgelucht, maar geeft aan nog wel last te hebben van de nasleep van het incident. 

De verdachte wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Media