advertentie
zaterdag 18 februari 2023 20:38

Hulpdiensten rukken massaal uit voor wat achteraf een zaklamp bleek te zijn

Hulpdiensten rukken massaal uit voor wat achteraf een zaklamp bleek te zijn Foto: Flashphoto

De hulpdiensten kregen zaterdagavond een melding van een mogelijk voertuig te water in het Prinses Beatrixpark in Schiedam. Er was een lichtschijnsel in het water te zien. Dit zou mogelijk kunnen duiden op een voertuig dat onder water lag. Hierop werd groots gealarmeerd: Onder andere twee duikteams van de brandweer, meerdere politiewagens en een ambulance werden op pad gestuurd.

De hulpdiensten kregen zaterdagavond een melding van een mogelijk voertuig te water in het Prinses Beatrixpark in Schiedam. Er was een lichtschijnsel in het water te zien. Dit zou mogelijk kunnen duiden op een voertuig dat onder water lag.

Hierop werd groots gealarmeerd: Onder andere twee duikteams van de brandweer, meerdere politiewagens en een ambulance werden op pad gestuurd.

Toen de eerste brandweerduiker het water in ging bleek de inzet van de nog aanrijdende eenheden niet meer noodzakelijk; het lichtschijnsel bleek niet van een voertuig te komen. De brandweerduiker wist een eenzame zaklamp van de bodem te redden. Hierop kon de inzet weer worden afgebouwd en vertrokken de hulpdiensten weer uit het park.