advertentie
zaterdag 04 maart 2023 19:20

HBSS zet zegetocht voort; Kethel Spaland wint derby bij Excelsior´20; Hermes DVS wint met dubbele cijfers; nederlagen voor PPSC en SVV

Zaterdag zijn de competities in het amateurvoetbal weer hervat. In de Derde Klasse D zette koploper HBSS zijn zegetocht voort. De thuiswedstrijd tegen Vierpolders werd met 4-1 gewonnen. Op Sportpark Thurlede stond de derby tussen Excelsior´20 en Kethel Spaland op het programma. Kethel Spaland won de derby met 1-2. In de Vierde Klasse E haalde Hermes DVS de dubbele cijfers in de thuiswedstrijd tegen TransvaliaZW. Hermes DVS won met 10-0. PPSC ging thuis onderuit tegen MSV´71. Het werd 1-2 voor de gasten uit Maassluis. In de Vijfde Klasse C leed SVV een nederlaag in Spijkenisse. SCO´63 was met 2-0 te sterk voor de Schiedamse club.

Zaterdag zijn de competities in het amateurvoetbal weer hervat na twee weken waarin een inhaalprogramma werd afgewerkt.

In de Derde Klasse D zette koploper HBSS zijn zegetocht voort. De thuiswedstrijd tegen Vierpolders leverde een 4-1 overwinning op. Op Sportpark Thurlede stond de derby tussen Excelsior´20 en Kethel Spaland op het programma. Kethel Spaland won de derby met 1-2 en bleef daarmee nog enigszins in het spoor van koploper HBSS. HBSS staat bovenaan met 43 punten. Kethel Spaland staat op de tweede plaats met 32 punten. Excelsior´20 staat op de samen met Rozenburg gedeelde negende plaats met 22 punten.

In de Vierde Klasse E haalde Hermes DVS de dubbele cijfers in de thuiswedstrijd tegen TransvaliaZW. Hermes DVS won met 10-0. PPSC ging thuis onderuit tegen MSV´71. Het werd 1-2 voor de gasten uit Maassluis. Hermes DVS is, samen met Overmaas, koploper met 37 punten. PPSC staat op de zesde plaats met 24 punten uit 15 wedstrijden.

In de Vijfde Klasse C leed SVV een nederlaag in Spijkenisse. SCO´63 was met 2-0 te sterk voor de Schiedamse club. SVV staat op de zevende plaats met 18 punten uit 13 wedstrijden.