advertentie
dinsdag 07 maart 2023 09:35

Het weer: somber en wat regen

De temperatuur is 3 graden en het regent. Vandaag is het fris met veel bewolking en er valt de hele perioden neerslag. De wind komt uit het noordwesten en is matig. De middagtemperatuur komt ook uit op 3 graden. In de avond valt er nog wat neerslag, in de komende nacht is het droog met opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. Woensdag is het overwegend droog met af en toe wat zon. De middagtemperatuur is rond 5 graden en er waait een zwakke oostenwind. De vooruitzichten: wisselvallig weer met geregeld regen, de temperatuur stijgt tot 8 graden.

door Tom Bruin

De temperatuur is 3 graden en het regent. Vandaag is het fris met veel bewolking en er valt de hele perioden neerslag. De wind komt uit het noordwesten en is matig. De middagtemperatuur komt ook uit op 3 graden.

In de avond valt er nog wat neerslag, in de komende nacht is het droog met opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt.

Woensdag is het overwegend droog met af en toe wat zon. De middagtemperatuur is rond 5 graden en er waait een zwakke oostenwind.

De vooruitzichten: wisselvallig weer met geregeld regen, de temperatuur stijgt tot 8 graden.