advertentie
zaterdag 11 maart 2023 19:19

Speelronde 17: periodetitels voor HBSS en Hermes DVS; winst voor PPSC en SVV; puntje voor Excelsior´20; Kethel Spaland hard onderuit in thuiswedstrijd

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 17 gespeeld. In de Derde Klasse D verloor Kethel Spaland thuis met 0-4 van Meeuwenplaat. Excelsior´20 wist een puntje mee naar Schiedam te nemen. De uitwedstrijd tegen Vierpolders eindigde in 3-3. HBSS kwam niet in actie omdat de uitwedstrijd tegen OHVV werd afgelast. .In de Vierde Klasse E won Hermes DVS de uitwedstrijd tegen De Egelantier Boys met 1-5. Ook PPSC kwam tot winst. De uitwedstrijd tegen RVV Overschie werd met 1-2 gewonnen. In de Vijfde Klasse C boekte SVV zijn zevende zege van dit seizoen. De thuiswedstrijd tegen GLZ Delfshaven leverde een 1-0 zege op.

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 17 gespeeld.

In de Derde Klasse D ging Kethel Spaland op het eigen sportpark Willem Alexander hard onderuit. De thuiswedstrijd tegen Meeuwenplaat ging met 0-4 verloren. Excelsior´20 wist een puntje mee naar Schiedam te nemen. De uitwedstrijd tegen Vierpolders eindigde in 3-3. Koploper HBSS kwam niet in actie omdat de uitwedstrijd tegen OHVV werd afgelast. Toch was er voor HBSS een feestje te vieren omdat de koploper, door het verlies van Kethel Spaland, de tweede periodetitel won. HBSS is koploper en blijft staan op 43 punten uit 16 wedstrijden. Kethel Spaland staat op de tweede plaats met 32 punten uit 17 wedstrijden. Excelsior´20 staat op de negende plaats met 23 punten.

In de Vierde Klasse E won Hermes DVS de uitwedstrijd tegen De Egelantier Boys met 1-5. Door de ruime zege won Hermes DVS de tweede periodetitel. Ook PPSC kwam tot winst. De uitwedstrijd tegen RVV Overschie werd met 1-2 gewonnen. Hermes DVS is, samen met Overmaas, koploper met 40 punten. PPSC staat op de zesde plaats met 27 punten uit 16 wedstrijden.

In de Vijfde Klasse C boekte SVV zijn zevende zege van dit seizoen. De thuiswedstrijd tegen GLZ Delfshaven leverde een 1-0 zege op. SVV staat met 21 punten uit 14 wedstrijden in de middenmoot.