advertentie
zondag 12 maart 2023 10:25

Het weer: veel bewolking en lichte regen, in de middag wat zon

De dag begint met veel bewolking en de temperatuur is 5 graden. Vandaag stroomt veel zachtere lucht het land in. De temperatuur stijgt bij een matige soms vrij krachtige zuiden tot zuidwestwind naar 8 graden. Er valt eerst wat lichte regen in de middag komen er enkele opklaringen. In de nacht valt er opnieuw regen, de minimumtemperatuur is met 9 graden zeer zacht.

door Tom Bruin

De dag begint met veel bewolking en de temperatuur is 5 graden. Vandaag stroomt veel zachtere lucht het land in. De temperatuur stijgt bij een matige soms vrij krachtige zuiden tot zuidwestwind naar 8 graden. Er valt eerst wat lichte regen in de middag komen er enkele opklaringen.

In de nacht valt er opnieuw regen, de minimumtemperatuur is met 9 graden zeer zacht.

Maandag vallen er buien, maar er is ook geregeld zon met droge momenten. De temperatuur is met 15 graden in de middag lenteachtig. Er staat een stevige wind uit het zuidwesten met mogelijk windstoten.

De vooruitzichten: sterk wisselvallig weer. Het wordt kouder met 6 graden overdag. Er is kans op buien, mogelijk met natte sneeuw en er staat af en toe veel wind.