advertentie
maandag 13 maart 2023 09:40

Het weer: veel wind, weinig neerslag

De afgelopen dagen was het guur en lag de temperatuur laag. Ook vroor het in de nachten. De afgelopen nacht is er zeer zachte lucht aangevoerd en de temperatuur is al 12 graden. Eerst is het bewolkt en vrijwel droog in de middag komt er zon. Er staat een krachtige tot harde zuidwestenwind en er komen windstoten voor tot 70 km per uur. De maximumtemperatuur loopt op tot 15 graden.

door Tom Bruin

De afgelopen dagen was het guur en lag de temperatuur laag. Ook vroor het in de nachten. De afgelopen nacht is er zeer zachte lucht aangevoerd en de temperatuur is al 12 graden.

Eerst is het bewolkt en vrijwel droog in de middag komt er zon. Er staat een krachtige tot harde zuidwestenwind en er komen windstoten voor tot 70 km per uur. De maximumtemperatuur loopt op tot 15 graden.

In de avond komt er weer regen.

Dinsdag is het weer kouder we zitten dan in lucht achter een koufront. Er vallen regelmatig enkele buien, ook is er wat zon. Er staat een stevige noordwestenwind en de temperatuur ligt rond 7 graden.

De vooruitzichten: wisselvallig met geregeld regen of een winterse bui. De temperatuur is in het begin 9 graden en loopt weer op tot 14 graden.