advertentie
zaterdag 18 maart 2023 08:34

Het weer: nu droog, vanmiddag en vanavond weer buien, mogelijk met onweer

Na de regen van vannacht is het zaterdagochtend  op de meeste plaatsen droog en zijn er verder perioden met zon. De wind komt uit het zuiden en wordt overal matig. Vanmiddag schijnt de zon af en toe en is het aanvankelijk op de meeste plaatsen droog. Later ontstaan er enkele buien, mogelijk met onweer en hagel. De middagtemperatuur komt uit op zo'n 16°C . De wind komt uit zuidelijke richtingen en is matig. Vanavond trekken nog steeds buien over het land, eerst met kans op onweer. Er is vrij veel bewolking en de zuidelijke wind is zwak tot matig.

Na de regen van vannacht is het zaterdagochtend  op de meeste plaatsen droog en zijn er verder perioden met zon. De wind komt uit het zuiden en wordt overal matig.

Vanmiddag schijnt de zon af en toe en is het aanvankelijk op de meeste plaatsen droog. Later ontstaan er enkele buien, mogelijk met onweer en hagel. De middagtemperatuur komt uit op zo'n 16°C . De wind komt uit zuidelijke richtingen en is matig.

Vanavond trekken nog steeds buien over het land, eerst met kans op onweer. Er is vrij veel bewolking en de zuidelijke wind is zwak tot matig.

Bron: KNMI