advertentie
zaterdag 18 maart 2023 19:41

Speelronde 18: titel komt dichtbij voor HBSS, Kethel Spaland hard onderuit, zege voor Excelsior´20, gelijke spelen voor Hermes DVS en SVV, PPSC verliest

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 18 gespeeld. In de Derde Klasse D won HBSS met 2-1 van SC Botlek.. Kethel Spaland verloor met 3-0 van VDL. kende een slechte zaterdag in Maassluis. Excelsior´20 hield de punten in eigen huis. De thuiswedstrijd tegen OHVV werd met 2-1 gewonnen. In de Vierde Klasse E verloor Hermes DVS de koppositie. In Rhoon kwam de Schiedamse club tegen WCR niet verder dan een 1-1 gelijkspel. PPSC verloor de thuiswedstrijd tegen Steeds Hooger met 0-1. In de Vijfde Klasse C pakte SVV in Nieuwe Tonge een punt. De uitwedstrijd tegen NTVV eindigde in 3-3.

 

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 18 gespeeld.

In de Derde Klasse D komt de titel voor HBSS heel dichtbij. De koploper won zelf thuis met 2-1 van SC Botlek. Stadgenoot Kethel Spaland kende een slechte zaterdag in Maassluis. Niet alleen verloor de Schiedamse club met 3-0 van VDL. Het moest de wedstrijd, door drie rode kaarten aan Schiedamse zijde, beëindigen met acht spelers. Excelsior´20 hield de punten in eigen huis. De thuiswedstrijd tegen OHVV werd met 2-1 gewonnen. HBSS staat bovenaan met 46 punten uit 17 wedstrijden. Kethel Spaland zakte door de nederlaag naar de derde plaats met 32 punten uit 18 wedstrijden. Excelsior´20 staat op de, samen met OVV gedeelde, zevende plaats met 26 punten uit 18 wedstrijden.

In de Vierde Klasse E verloor Hermes DVS de koppositie. In Rhoon kwam de Schiedamse club tegen WCR niet verder dan een 1-1 gelijkspel. PPSC verloor de thuiswedstrijd tegen Steeds Hooger met 0-1. Hermes DVS staat door het puntverlies op de tweede plaats met 41 punten uit 18 wedstrijden. De achterstand op koploper Overmaas bedraagt twee punten. PPSC blijft op de zesde plaats met 27 punten uit 17 wedstrijden.

In de Vijfde Klasse C pakte SVV in Nieuwe Tonge een punt. De uitwedstrijd tegen NTVV eindigde in 3-3. SVV staat op de zesde plaats met 22 punten uit 15 wedstrijden.