advertentie
maandag 20 maart 2023 15:29

Steekpartij in Rotterdam leidt naar grote vondst in Schiedam

Steekpartij in Rotterdam leidt naar grote vondst in Schiedam Foto: Flashphoto

Een steekpartij die in januari in Rotterdam plaats vond heeft onlangs geleid tot een grote vondst in een woning in Schiedam.

Een steekpartij die in januari in Rotterdam plaats vond heeft onlangs geleid tot een grote vondst in een woning in Schiedam.

Afgelopen januari vond er een steekpartij plaats in Rotterdam. De agenten troffen op straat twee gewonden aan, waarna eerste hulp werd verleend.

Ter plaatse bleken de twee slachtoffers te zijn aangevallen door een groep. De slachtoffers zouden zijn gestoken met een machete. De daders waren op dat moment al gevlucht en werden niet meer aangetroffen.

Het strafrechtelijke onderzoek door de recherche leidde onlangs naar een woning in Schiedam. De woning werd betreden door de team parate eenheid (TPE). De TPE is onder andere gespecialiseerd in het werken in risicovolle situaties en het uitvoeren van aanhoudingen.

In de woning werd een vuurwapen met scherpe munitie, een grote hoeveelheid hard- en softdrugs en een grote som contant geld aangetroffen. De bewoner werd vervolgens aangehouden als verdachte.

inval kopiëren

De woning werd op last van de burgemeester gesloten. De zaak is verder nog in onderzoek.