advertentie
maandag 20 maart 2023 23:17

Voor de 22e keer "Schiedamsch Klootschietkampioenschap" in het Julianapark.

Voor de 22e keer "Schiedamsch Klootschietkampioenschap" in het Julianapark. Klootschieten in 2018 in Schiedam, screenshot SCHIE

Op zaterdag 15 april organiseert de Lions Club Schiedam voor de 22e keer het Schiedamsch Klootschietkampioenschap. Dit jaar heeft Lions Club Schiedam na gezamenlijk overleg gekozen voor "De Voedselbank Schiedam" als goed doel. 'Bedrijven, families, scholen, politieke partijen en serviceclubs kunnen zich ook dit jaar weer aanmelden voor dit evenement. In totaal kunnen maximaal 24 teams strijden om de "Grote Kloot" van Schiedam' laat André Hertog van de Lions Club weten. .

Op zaterdag 15 april organiseert de Lions Club Schiedam voor de 22e keer het Schiedamsch Klootschietkampioenschap. Dit jaar heeft Lions Club Schiedam na gezamenlijk overleg gekozen voor "De Voedselbank Schiedam" als goed doel.

'Bedrijven, families, scholen, politieke partijen en serviceclubs kunnen zich ook dit jaar weer aanmelden voor dit evenement. In totaal kunnen maximaal 24 teams strijden om de "Grote Kloot" van Schiedam' laat André Hertog van de Lions Club weten. .

'De wedstrijd wordt gespeeld in en rondom het geweldige Julianapark, terwijl het Hoofd Kloot Centrum zich bevindt in de prachtige Tuinzaal van het Jacobs Gasthuis.

Om 14:00 uur zullen alle deelnemende teams tegelijk van start gaan.

Ook de opbrengst van de verkoop van consumpties én de loten voor de loterij gaan naar het goed doel. We nodigen daarom de toeschouwers en belangstellenden van harte uit om onder het genot van een drankje te filosoferen over de behaalde resultaten van de deelnemers. En om natuurlijk deel te nemen aan de loterij.  

Rond 17.00 uur zal onze burgemeester Cor Lamers in de Tuinzaal van het Jacobs Gasthuis de prijzen uitreiken aan de winnaars en vindt de trekking van de loterij'