advertentie
zaterdag 25 maart 2023 19:35

Speelronde 19: titel weer dichterbij voor HBSS; zege voor Hermes DVS; puntverlies Kethel Spaland; nederlagen voor Excelsior´20, PPSC en SVV

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 19 gespeeld. In de Derde Klasse D komt de titel voor HBSS weer een stukje dichterbij. In Vlaardingen won de Schiedamse koploper met 0-3 van Deltasport. Kethel Spaland kwam thuis tegen het Vlaardingse Victoria´04 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Excelsior´20 verloor de uitwedstrijd tegen SC Botlek met 3-1. In de Vierde Klasse E won Hermes DVS de thuiswedstrijd tegen Maasdijk met 3-0. PPSC ging met 3-2 onderuit in de uitwedstrijd tegen BZC Zuiderpark. In de Vijfde Klasse C leed SVV een thuisnederlaag. Pernis was met 1-3 te sterk voor de Schiedamse club.

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 19 gespeeld.

In de Derde Klasse D komt de titel voor HBSS weer een stukje dichterbij. In Vlaardingen won de Schiedamse koploper met 0-3 van Deltasport. Kethel Spaland kwam thuis tegen het Vlaardingse Victoria´04 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Excelsior´20 verloor de uitwedstrijd tegen SC Botlek met 3-1. Koploper HBSS heeft 49 punten met één wedstrijd minder gespeeld. Kethel Spaland staat op de derde plaats met 33 punten. Excelsior´20 staat op de achtste plaats met 26 punten.

In de Vierde Klasse E won Hermes DVS de thuiswedstrijd tegen Maasdijk met 3-0. PPSC ging met 3-2 onderuit in de uitwedstrijd tegen BZC Zuiderpark. Hermes DVS staat op de tweede plaats met 44 punten. PPSC staat op de zevende plaats met 27 punten, met nog een wedstrijd tegoed.

In de Vijfde Klasse C leed SVV een thuisnederlaag. Pernis was met 1-3 te sterk voor de Schiedamse club. SVV staat op de zevende plaats met 22 punten uit 16 wedstrijden.