advertentie
zaterdag 08 april 2023 16:21

Schrijvers en verzamelaars ontmoeten elkaar op de Schiedamse boeken- en platenmarkt

Wat doet een journalist van het Eindhovens Dagblad op de Schiedamse boeken- en platenmarkt op het Land van Belofte? Hij blijkt schrijver te zijn en heeft hier een kraampje waar hij zijn boeken te koop aanbiedt. Ook huisarts Emmeline Backhuys, die studeerde in Engeland, is van de partij.  Zij schrijft onder haar pseudoniem Willemien Bloemink. Daarnaast zijn er natuurlijk ook kopers, zoals een dame die ‘overal’ de boekenmarkten afgaat en een docent geschiedenis die zoekt naar (uiteraard) geschiedenisboeken

door Rinke Couvreur en Matthijs Rorije

Wat doet een journalist van het Eindhovens Dagblad op de Schiedamse boeken- en platenmarkt op het Land van Belofte? Hij blijkt schrijver te zijn en heeft hier een kraampje waar hij zijn boeken te koop aanbiedt.

Ook huisarts Emmeline Backhuys, die studeerde in Engeland, is van de partij.  Zij schrijft onder haar pseudoniem Willemien Bloemink.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook kopers, zoals een dame die ‘overal’ de boekenmarkten afgaat en een docent geschiedenis die zoekt naar (uiteraard) geschiedenisboeken.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media