advertentie
zaterdag 08 april 2023 18:32

"Het mooie wat Schiedam verbindt is het multiculturele, bijzonder om met elkaar paasdingen te maken"

De paassfeer zit er in Schiedam al goed in. Ook in de Passage waren er activiteiten. Zo konden de kinderen langskomen om een eigen paasmasker te knutselen. En dat was een succes. Het paasknutselen was er voor iedereen. Juist op deze manier brengt het Schiedam bij elkaar. Zo laat Natasja Beringer weten: “Het mooie wat Schiedam verbindt is het multiculturele, daarom is het een bijzonder moment om met elkaar paas dingen te maken.”

 

De paassfeer zit er in Schiedam al goed in. Ook in de Passage waren er activiteiten. Zo konden de kinderen langskomen om een eigen paasmasker te knutselen. En dat was een succes.

Het paasknutselen was er voor iedereen. Juist op deze manier brengt het Schiedam bij elkaar. Zo laat Natasja Beringer weten: “Het mooie wat Schiedam verbindt is het multiculturele, daarom is het een bijzonder moment om met elkaar paas dingen te maken.”

Voor de knutselaars was het niet moeilijk om te kiezen wat zij het liefst met Pasen doen. Zo zegt een paasknutselaar: “Ik vind het paaseieren zoeken het leukst.”

In Schiedam is het dus al duidelijk Pasen. En alle kinderen konden uiteindelijk naar huis met een zelfgemaakt paasmasker.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media