advertentie
zondag 09 april 2023 12:15

Paasfeest in de Maastuin van Schiedam

Op verschillende plekken in Schiedam wordt er Pasen gevierd. En ook in de Gorzen kon je de paashaas tegenkomen. In de Maastuin was er namelijk een paasfeest georganiseerd. Je kon daar paaseieren zoeken, kruidenkaas maken, knutselen en nog veel meer. Beau van ’t Hoen voorzitter van de bewoners verenging Schiedam Zuid laat weten dat het een geslaagde dag is: “Het is een leuke activiteit om te organiseren voor de kinderen, en dat is gelukt want het is een drukke opkomst.”

door Kimberley Meurs

Op verschillende plekken in Schiedam wordt er Pasen gevierd. En ook in de Gorzen kon je de paashaas tegenkomen.

In de Maastuin was er namelijk een paasfeest georganiseerd. Je kon daar paaseieren zoeken, kruidenkaas maken, knutselen en nog veel meer.

Beau van ’t Hoen voorzitter van de bewoners verenging Schiedam Zuid laat weten dat het een geslaagde dag is: “Het is een leuke activiteit om te organiseren voor de kinderen, en dat is gelukt want het is een drukke opkomst.”

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media