advertentie
maandag 22 mei 2023 22:44

Man schiet kraaien die vastzitten in net in Willem Pastoorstraat te hulp

Man schiet kraaien die vastzitten in net in Willem Pastoorstraat te hulp Foto's: Flashphoto

Maandagavond is de brandweer gealarmeerd voor een dier in problemen aan de Willem Pastoorstraat. Toen de hulpdiensten aankwamen bleek het te gaan om twee kraaien die vast zaten aan een net op de hoogste verdieping van een flat. Toen de brandweer naar boven wilde gaan om de kraaien te bevrijden uit hun benarde positie, was iemand anders ze al voor, via het dak heeft een man het net kapot gesneden waarna de vogeltjes vlogen. Na een applaus voor de meneer die de vogels heeft bevrijd, en de komst van de brandweer, konden ze alweer vertrekken voor een nieuwe melding.

Maandagavond is de brandweer gealarmeerd voor een dier in problemen aan de Willem Pastoorstraat. Toen de hulpdiensten aankwamen bleek het te gaan om twee kraaien die vast zaten aan een net op de hoogste verdieping van een flat.

Toen de brandweer naar boven wilde gaan om de kraaien te bevrijden uit hun benarde positie, was iemand anders ze al voor, via het dak heeft een man het net kapot gesneden waarna de vogeltjes vlogen.

Na een applaus voor de meneer die de vogels heeft bevrijd, en de komst van de brandweer, konden ze alweer vertrekken voor een nieuwe melding.

xcvbfsfdsgfvrgvergsfg