advertentie
donderdag 25 mei 2023 14:14

De dino's komen helemaal niet meer naar Schiedam

De dino's komen helemaal niet meer naar Schiedam Foto: SCHIE

De buitenexpositie Jurassic Encounter zou dit voorjaar open gaan in het Beatrixpark in Schiedam, maar de dino's komen nu helemaal niet meer. Vorig jaar zomer was het evenement al uitgesteld naar dit voorjaar.  In 2018 Schiedam deed Jurassic Encounter Schiedam wél aan en toen werd het als een succes gezien: er kwamen 29.000 bezoekers op af.

door Matthijs Rorije

De buitenexpositie Jurassic Encounter zou dit voorjaar open gaan in het Beatrixpark in Schiedam, maar de dino's komen nu helemaal niet meer. Vorig jaar zomer was het evenement al uitgesteld naar dit voorjaar.

In 2018 Schiedam deed Jurassic Encounter Schiedam wél aan en toen werd het als een succes gezien: er kwamen 29.000 bezoekers op af.

De website van het Engelse evenement is al ruim een jaar niet meer bijgewerkt en er staan ook geen komende locaties vermeld waar het evenement zou neer gaan strijken. Kirsten van Wijk van de Nederlandse publicitaire begeleiding van het evenement laat desgevraagd weten dat 'het evenement helaas niet meer plaats vindt. Het is helemaal van de baan.'

Daarmee lijken de Schiedamse dino's nu echt uitgestorven.