advertentie
vrijdag 26 mei 2023 08:06

Het weer: volop zon

Vandaag hebben we een zonnige dag voor de boeg. De zon schijnt al volop en dit blijft zo. De temperatuur is deze vrijdagochtend 10 graden en er staat een matige Noordoostenwind.  De maximumtemperatuur stijgt naar 18 graden en de avond en nacht verlopen helder en droog overdag neemt de wind in kracht toe. Opnieuw kan het afkoelen tot lokaal 6 graden.

door Tom Bruin

Vandaag hebben we een zonnige dag voor de boeg. De zon schijnt al volop en dit blijft zo. De temperatuur is deze vrijdagochtend 10 graden en er staat een matige Noordoostenwind.

De maximumtemperatuur stijgt naar 18 graden en de avond en nacht verlopen helder en droog overdag neemt de wind in kracht toe. Opnieuw kan het afkoelen tot lokaal 6 graden.

Ook zaterdag is het tamelijk zonnig en droog. De middagtemperatuur stijgt nog iets verder: naar 20 graden. De wind waait uit het oosten tot noordoosten kracht 3 matig.

De nacht verloopt droog en helder met 9 graden.

De vooruitzichten: met de Pinksterdagen iets meer bewolking, maar ook zon. De temperatuur is op eerste Pinksterdag 21 graden, de tweede Pinksterdag is het 18 graden.