advertentie
zaterdag 10 juni 2023 20:46

Hermes DVS blijft vierdeklasser; nacompetitieduel Excelsior´20 uitgesteld

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in de tweede ronde van de nacompetitie gespeeld. Voor Hermes DVS zit het er al op: de Schiedamse club verloor thuis met 1-2 van Stompwijk´92. Door het verlies blijft Hermes DVS in de Vierde Klasse spelen. Voor Excelsior´20 stond de thuiswedstrijd tegen GHVV´13 uit Geervliet op het programma. Tijdens de warming-up werd een wisselspeler van de gasten onwel.

door Patrick de Boer

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in de tweede ronde van de nacompetitie gespeeld.

Voor Hermes DVS zit het er al op: de Schiedamse club verloor thuis met 1-2 van Stompwijk´92. Door het verlies blijft Hermes DVS in de Vierde Klasse spelen.

Voor Excelsior´20 stond de thuiswedstrijd tegen GHVV´13 uit Geervliet op het programma. Tijdens de warming-up werd een wisselspeler van de gasten onwel. Er kwam een ambulance op het veld, zo meldde Excelsior´20 op zijn Twitter-pagina. Door het voorval gaven de spelers van de uitploeg aan dat zij niet konden spelen. Het duel wordt nu waarschijnlijk op dinsdagavond 13 juni gespeeld.

De winnaar van deze wedstrijd gaat op zaterdag 17 juni tegen IJVV De Zwervers spelen om een plek in de Derde Klasse van volgend seizoen.