advertentie
zaterdag 10 juni 2023 23:51

Veel schade bij botsing tussen auto's op de Burgemeester van Haarenlaan

Veel schade bij botsing tussen auto's op de Burgemeester van Haarenlaan Foto: Flashphoto

Op de kruising van de Burgemeester van Haarenlaan met de Piersonstraat heeft zaterdagavond een botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Beide voertuigen liepen door de botsing veel schade op. Bij een van de auto's brak ook het wiel af. Deze auto kwam tot stilstand tussen de bloemen in de middenberm. Van de andere auto raakte de voorzijde flink beschadigd. Een Rapid Responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse om de betrokkenen na te kijken. De kruising was enige tijd afgesloten voor de hulpverlening en de berging.

Op de kruising van de Burgemeester van Haarenlaan met de Piersonstraat heeft zaterdagavond een botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Beide voertuigen liepen door de botsing veel schade op.

Bij een van de auto's brak ook het wiel af. Deze auto kwam tot stilstand tussen de bloemen in de middenberm. Van de andere auto raakte de voorzijde flink beschadigd. Een Rapid Responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse om de betrokkenen na te kijken. De kruising was enige tijd afgesloten voor de hulpverlening en de berging.